O nás

Historie Firmy

LUKA – Ludvík Kadleček se celá léta zabývá činností hlavního kuchaře a vedením hostinských služeb. V uvedené lokalitě ve funkci hlavní kuchař pracuje od r. 1976, kde dříve závodní jídelna sloužila bývalému statku Verneřice.

Denně se vařila 2 jídla v počtu 500 – 600 porcí.

 

Současnost Firmy

V dnešní době je objekt v majetku Firmy LUKA – Kadleček. Dle vyhlášky Min. zdravotnictví č. 107/2001Sb.

O hygienických požadavcích na stravovací služby, byl vnitřek celého objektu rekonstruován a vyhovuje všem vyhláškám EÚ.

 

Co Firma nabízí

Nabízíme z výběru třech jídel a jedné polévky na každý den. Pro firmy a podniky s větším odběrem jídel je možnost dovozu ve várnicích.

Dále balíme jídla v plastových miskách na nejnovější baličce nebo ve větším balení (nahrazuje termosy, které jsou drahé a poruchové).

Plastové obaly jsou nevratné. Převoz je zajištěn v termoboxech, které udrží požadovanou teplotu.

Pro další speciální požadavky zajišťujeme stravu zchlazenou na +2°C. Pro tyto účely používáme nejmodernější šokový zchlazovač. Pro ohřev stačí propíchnout folii a celé ohřát v mikrovlnné troubě, nebo uzavřené v horké vodě. Takto upravenou stravu je možno skladovat až 7 dnů v chladničkách.

Touto metodou je dodržena vyhláška č.2004/137Sb. o hygienických požadavcích na stravovací služby, vydaná Ministerstvem zdravotnictví ČR.

 

 

 

V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat.

O nás

V této rubrice nejsou žádné články.