O nás
Historie Firmy
LUKA – Ludvík Kadleček se celá léta zabývá činností hlavního kuchaře a vedením hostinských služeb. V uvedené lokalitě ve funkci hlavní kuchař pracuje od r. 1976, kde dříve závodní jídelna sloužila bývalému statku Verneřice.
Denně se vařila 2 jídla v počtu 500 – 600 porcí.
Současnost Firmy
V dnešní době je objekt v majetku Firmy LUKA – Kadleček. Dle vyhlášky Min. zdravotnictví č. 107/2001Sb.
O hygienických požadavcích na stravovací služby, byl vnitřek celého objektu rekonstruován a vyhovuje všem vyhláškám EÚ.
Co Firma nabízí
Nabízíme z výběru třech jídel a jedné polévky na každý den. Pro firmy a podniky s větším odběrem jídel je možnost dovozu ve várnicích.
Dále balíme jídla v plastových miskách na nejnovější baličce nebo ve větším balení (nahrazuje termosy, které jsou drahé a poruchové).
Plastové obaly jsou nevratné. Převoz je zajištěn v termoboxech, které udrží požadovanou teplotu.
Pro další speciální požadavky zajišťujeme stravu zchlazenou na +2°C. Pro tyto účely používáme nejmodernější šokový zchlazovač. Pro ohřev stačí propíchnout folii a celé ohřát v mikrovlnné troubě, nebo uzavřené v horké vodě. Takto upravenou stravu je možno skladovat až 7 dnů v chladničkách.
Touto metodou je dodržena vyhláška č.2004/137Sb. o hygienických požadavcích na stravovací služby, vydaná Ministerstvem zdravotnictví ČR.
V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat.
O nás
V této rubrice nejsou žádné články.